agenda | nieuws | help nepal | contact


 
 

TOLK-EN VERTAALDIENSTEN

Nepal Development Academy verleent professionele tolk- en vertaaldiensten aan personen en instanties. Deze tolk- en vertaaldiensten zijn zowel van Nepali naar Nederlands als van Nederlands naar Nepali. De officiŽle documenten worden snel en vakkundig vertaald door beŽdigde vertalers. NDA hecht een grote waarde aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit van de door haar geleverde diensten.
Met deze aanpak heeft NDA een uitstekende relatie met zeer tevreden klanten die steeds weer terugkomen. NDA werkt nauw samen met gekwalificeerde tolk en vertalers. De tolk en vertaalopdrachten zijn medisch, technisch, commercieel, promotioneel, financieel-economisch en juridisch van aard.


Wat kost een beŽdigde vertaling?
Bij elke vertaling is er sprake van een origineel document (de brontekst) en een vertaling (doeltekst). De prijs van een vertaling hangt niet alleen af van het aantal woorden in de doeltekst, maar ook de vertaling van en naar welke taal is bepalend. Vertalingen vanuit het Nederlands naar het Nepali kosten meer. Het prijsverschil heeft te maken met de hoeveelheidtijd die nodig is met het typen van de Nepalese letters.
De standaard levertijd van spoedvertalingen is twee weken en voor algemene vertalingen vier weken.
Ben u geÔnteresseerd in onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.


Voor meer informatie
Telefoon:030 2311124
E-mail: info@nepal-academy.nl
Contactformulier: Klik hier